15 Eylül 2018 Cumartesi

Neler Yapıyorum #2


Merhabalarrrrr,
Nişanı atlatıp biraz da dinlendikten sonra hazırlıklarımı burada derleyip paylaşmak istedim. Belki fikir olur benim gibi el emeği severler ilham alıp kendileri de yapmak isterler diye düşündüm.Dilerim okumaktan keyif alırsınız. Öncelikle geçenlerde sayfamda size bahsettiğim kutu bahane sayfasından gelen kaktüslerimi hatırlatayım :) Üyesi olduğum sayfadan aylar önce gelen sukulent tohumlarım nişanıma kısmet olacakmış , hayat garip :) Bu sukulentleri yetiştirip ayrı ayrı büyüterek başladım işe, sonrasında minik seramik saksılar aldım ve başladım cicileri tek tek ekmeye. Madem her şey el emeği olacaktı yazılar da el emeği olsundu dedim ve oturdum bilgisayara yazdım isimlerimizi çıktı aldım , kestim kürdana uhuladım. Birer de poşet alarak bağladım birleştirdim. Böylece nişan hediyeliklerim de hazır olmuş oldu. Çok lafı uzatmadan sizi görselleri incelemeye davet ediyorum. Keyifler olsun, sevgiyle kalın... 











Share:

12 yorum:

  1. Cok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık canım benim 😊 herşey güzel gönlünce olsun inşallah sevgiler ❤😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm 🤗🤗🤗 herşey hepimizin gönlünce olsun 😊 sevgiler

      Sil
  2. her şey çok tatlııııııı :) mutlu oool :)

    YanıtlaSil
  3. Allah tamamına erdirsin. Çok güzel olmuş, geçen hafta sonu yeğenimin nişsani vardı biz de önceki günlerde benzer şekilde hediyelik minik kavanozlar yaptık. Biz kahve çekirdeği kullandık. Nişan konsepti hazırlıkları bizim için de telaşlı ve keyifliydi. Mutlu olun sizler, bunlar keyifli telaşlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ancak yanıtlayabiliyorum, ben de size mutluluklar dilerim. Kesinlikle haklısınız. Çok keyifli bir süreç tabi el emeği severler için yoksa boş iş gibi bakan da var :)

      Sil
  4. nası gidiyoooo tatlı hayaat :)

    YanıtlaSil
  5. Deep iyi çok şükür, fazlaca yoğun, sen nasılsın ?

    YanıtlaSil
  6. Harika görünüyorlar emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler .
Blog sahibi olmayan misafirlerim anonimi işaretleyerek yorum bırakabilirler.